ACT NOW

Ifm. Transport- og Boligministeriets opfordring til store virksomheder om at facilitere samkørsel for at mindske presset på den offentlige transport i Covid-19 krisen, har vi hjulpet vores kunder og deres medarbejdere med at få etableret en sikker og smitteminimerende transportløsning. Grundet situationen tilbyder vi i øjeblikket accelererede udviklings- og implementeringsforløb, så tag kontakt til os for en tilpasset løsning til jeres organisation.

I Commute går økonomiske besparelser hånd i hånd med bæredygtighed. Vi optimerer organisationens brug af egne biler, taxaer, pulje-, firma- og lejebiler ved en White Label løsning specifikt tilpasset kundens behov. I samme løsning opsamler vi automatisk data til udbetaling af kørselsgodtgørelse, rapporterer på CO2-besparelsen og udarbejder CO2-budgetter.

24276 kg. CO2
har I sparet tilsammen

Brugervenlighed i verdensklasse

Tilpas jeres egen White Label løsning til organisationens behov - kun for jeres medarbejdere

Konkrete analyser fra vores kunder viser, at der er potentiale for millionbesparelser og reduktion af tonsvis CO2.

Problemet i større organisationer er ofte, at medarbejderne mangler overblik over, hvem der egentlig kører og hvornår - specielt på tværs af afdelingerne. Dette løser vi ved at lave lukkede løsninger for vores kunder, der giver medarbejderne det nødvendige overblik hurtigt, intuitivt og effektivt.

Commute gør det muligt på et øjeblik at finde ud af, om kollegaer har planlagt en tur til samme møde eller konference som en selv. Vi optimerer både brugen af egne biler, firma- og puljebiler, men også taxaer og lejebiler.
Med Commute opdateres ledige sæder i realtid, og man kan nemt invitere kollegaer til at tage med. Vores chatfunktion gør det tilmed nemt at kommunikere. ​

I kan være på forkant med miljøet og gøre en aktiv handling for at efterleve FN's Verdensmål og Global Compact. 10/11 af biler i Danmark kører med kun én person. Samkørsel er den hurtigste og mest effektive måde at reducere CO2-udslippet på fra i morgen - når vi kører sammen, sparer vi miljøet for op til 80% af udledningen af CO2. Vores indbyggede CO2-måler gør det muligt at live-opdatere jeres CO2-besparelse på intranettet og fremlægge resultatet i årsrapporten.

Teknologien er til stede - ACT NOW!

Organisationen

Fordele for organisationen

Omkostningsbesparelser

Transport er dyrt. Med jeres egen White Label løsning kan I nemt optimere brugen af fx taxaer til og fra lufthavnen.

Reduktion af CO2-udledning

10/11 biler i Danmark kører rundt med kun én person. Når vi kører sammen, sparer vi miljøet for op til 80% af CO2-udslippet.

Opsamling af data til udbetaling af kørselsgodtgørelse

På 5 sekunder opsamles nødvendig data til grundlag for udbetaling af kørselsgodtgørelse. Konkret erfaring fra en af vores kunder viser, at der udbetales vidt forskellig kørselsgodtgørelse på samme rute, da medarbejderne skal indberette data manuelt. Vi sikrer datavaliditet samt en administrativ lettelse for både medarbejdere og ledere.

Styrker organisationskulturen

Samkørsel bringer kollegaer tættere på hinanden og styrker samarbejdet i organisationen på tværs af afdelinger.

Mindske behov for P-pladser

Slut med at lede efter P-pladser. Når I bruger Commute til samkørsel, behøver I færre af dem. Det giver mere plads til alle. Vi hjælper jer med at lave Commute parkeringspladser.

Samkørsel ved arbejdspendling

Med organisationernes egen lukkede løsning vil pendling til og fra arbejde gøres lettere for medarbejderne. Vi har designet Commute ud fra reel brugeradfærd, og i vores løsning undgår medarbejderne at blive afhængige af hinanden om morgenen og eftermiddagen.

Sådan fungerer det

Step 1

Opret dig som bruger med dit telefonnummer

Step 2

Brug app'en til kørsel i organisationens tjeneste og pendling

Step 3

Brug 5 sekunder på at indtaste information om din rute

Step 4

Anmod om en plads, invitér kollegaer eller godkend anmodninger

I kan reducere CO2-udslippet

Commute er blevet nomineret til klimaprisen i Region Jönköping i Sverige! Hvorfor?

Danmarks samlede CO2-udslip skal reduceres med mindst 70% i 2030. Desværre kommer der flere og flere biler på vejene, og i dag er der 2,6 mio. biler i Danmark. Virksomhederne står med et stort samfundsansvar for den grønne omstilling. Dermed er der også en risiko for øget national og international lovgivning. I 2018 var den marginale eksterne omkostning for en kørt km 0,40 kr., og trængsel kostede samfundet 24 mia. kr. i tabt arbejdsfortjeneste. Vær på forkant overfor potentiel lovgivning og begynd at reducere CO2-aftrykket fra i morgen.

Vi tilbyder organisationen sin egen app kun med adgang for egne medarbejdere. App'en opsamler CO2-besparelsen, som opdateres live på virksomhedens hjemmeside/intranet og offentliggøres i CSR-rapporten. Dette giver også mulighed for at lave CO2-bonusbudgetter for hele virksomheden eller ned på afdelingsniveau. App'en kan desuden udsende geolokaliserede push-beskeder. Således kan I også informere jeres medarbejdere, uanset hvor de er i verden.

Teamet bag Commute

Phillip Thorvald Jespersen

Co-founder

Simone Ulv Kankowski

UX Specialist and Head of Marketing

Marie Dam Larsen

Research & Innovation Manager

Lisbeth Lumby Rasmussen

Head of Sales Public Sector

Emma Kirstine Jespersen

SoMe-ansvarlig

Martin Romvig

Bestyrelsesformand

Mads Jakobsen

Bestyrelsesmedlem

Kontakt os

Har du spørgsmål om Commute? Du er velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.