top of page


Taxi booking platformen, der sikrer
faste priser, sikker betaling og fantastisk gæsteservice

Hotel Ride Logo White.png
Hotel Reception

For Hotellet

Bedre service og mere sikkerhed for gæsten samt øget indtjening

By taxi

For Taxiselskabet

Flere hotelkunder, øget indtjening og positiv klimapåvirkning

Hotel Entrance

Hotel Ride by CommuteApp er din taxi booking platform, der gør det muligt at øge servicen overfor dine gæster ved transport til og fra hotellet. Vi har erfaringer fra flere kontinenter, og vores globale platform kan tilpasses det enkelte hotels behov.

25.000+

Ture kørt med CommuteApp's booking platform

7 Lande

Opererer CommuteApp i 

Hvorfor Hotel Ride by CommuteApp?

Vi har skabt Hotel Ride by CommuteApp, fordi vi på mange rejser har oplevet en række pain points ifm. taxiture til/fra hotellet. Fx, er det en sikker taxi, hvordan er servicen fra chaufføren, kan jeg betale med mit kreditkort, får jeg den korrekte rute/pris og kan jeg få en kvittering? Det er for mange hoteller svært at påvirke/styre den service, hvorfor der er en begrænset handlemulighed i tilfælde af en dårlig gæsteoplevelse.

 

Derfor har vi sat os for at øge servicen, sikkerheden og bekvemmeligheden for gæsten, når man rejser til og fra sit hotel, uanset hvor man befinder sig. Dette gøres gennem en state-of-the-art taxi booking platform til receptionen samt en række unikke selvbetjeningsløsninger for gæsterne.

Hvordan virker det?

Booking

Vi hjælper med opsætning af fastpristure hos jeres valgte taxipartner, så I får let og hurtig adgang til at booke taxier til jeres gæster.

Betaling

Gæsten får mulighed for at betale sin taxi forud på hotellet, enten via værelsesregningen eller betalingskort.

Mere Sikkerhed og Convenience

Når en taxi bestilles og betales på hotellet, så skal gæsten ikke bekymre sig om yderligere betaling, kvitteringer, og om man får den rigtige rute. Dermed sikres der for gæsten i gennemsnit en billigere taxipris.

Hotel Features

For hoteller tilbyder vi

Bedre Service

Med CommuteApp's booking platform tilbyder vi ekstra services som afhentning i lufthavnen, SMS-service til gæsten omkring taxistatus, elektroniske kvitteringer m.m.

Månedlig Rapportering

Hvert måned kan vi bl.a. rapportere på, hvor mange ture der er kørt, deres status samt hvor mange træer, hotellet har været med til at plante.

Øget Indtjening

Ved bestilling af taxi via CommuteApp's system, og betaling på hotellet, opkræves et servicegebyr, som deles mellem CommuteApp og hotellet.

Fairness & Gennemsigtighed

Vi samarbejder ud fra en fair model, der sigter mod at skabe størst mulig værdi i alle led, med gennemsigtighed og ease-of-use som grundstenene. Det er vigtigt for os, at vores løsning kun skaber vindere, lige fra gæsten, til taxiselskabet og til klimaet.

CO2-Neutral Taxi Service

I CommuteApp vil vi gerne hjælpe andre med at tage grønne transportvalg.  Derfor, når man betaler via vores platform, så CO2 kompenserer vi for de taxiture, der bliver kørt. Derudover tilbyder vi mulighed for samkørsel for at reducere antallet af ledige sæder.

Flere Ressourcer

Ved at gøre bookingprocessen nemmere, hurtigere og mere fleksibel, så frigør vi også flere ressourcer i receptionen til at servicere gæsterne.

For taxiselskaber tilbyder vi

Taxiselskab Features

Flere Ture og Hotelkunder

Med en skræddersyet og mere tilgængelig taxiløsning for hotellet, er vores erfaring, at ordrerne hos taxiselskabet øges, da det nu er nemmere og mere trygt for receptionen at tilbyde en taxiservice. Dette tiltrækker også flere hotelkunder, som vi sammen kan lave løsninger for. Derudover hjælper HotelRide med customer service overmod hotellet og gæsterne.

Øget Indtjening

Med flere ture kørt fra hotellet, og mindre tid brugt på betaling for hver tur, kan der frigives mere tid hos jeres chauffører, hvilket tilsammen ultimativt øger indtjeningen. Derudover giver vi mulighed for at prise ekstra servicetiltag som fx afhentning i lufthavnen.

Undgå Kreditkortgebyrer

Med CommuteApp's platform tilbyder vi betaling på hotellet, sådan at kreditkortgebyret ved betaling ude i taxien undgås.

Ud af Negativ Prisspiral

Taxipriserne har i flere år været faldende på globalt plan. Vi er overbeviste om, at faldende priser ikke styrker servicen overfor gæsterne. Derfor indgår vi sammen i dialog med hotellet om at ramme det helt rigtige prispunkt. De fleste hotelgæster er ikke pris-, men service- og sikkerhedsfølsomme, hvorfor det ikke handler om at forhandle den størst mulige rabat.

Ingen Betaling til CommuteApp

Vi er samarbejdspartnere i at tilbyde et bedre produkt og en øget service overfor hotellerne og gæsterne. I får de priser, I skal have og altid har fået, da vi er 100% overbeviste om at alle led i værdikæden skal vinde for ultimativt at højne slutproduktet.

CO2-Neutral Taxi Service

Vi CO2 kompenserer for ture bestilt over vores platform, hvilket kan bruges I jeres kommunikation om bæredygtighed.

CommuteApp Hotel Ride skaber gennemsigtighed og mere service for hotelgæsten, da vi styrker hele setup'et omkring hotellets taxiservice og dermed de muligheder, hotellet kan tilbyde gæsterne.

Vi hjælper med træning og oplæring i systemet, så vi sammen sørger for at skabe den bedst mulige oplevelse for hotelgæsten.

 

Se vores nuværende partnere her

CommuteApps Hotel Ride Partnere

Hotel Partners
Dining Room

Kontakt os for at høre mere

bottom of page