top of page

Gratis platform til pendling for jeres organisation med CommuteApp

Hos CommuteApp går økonomiske besparelser hånd i hånd med bæredygtighed. Vi tilbyder virksomhederne en gratis pendler app, som medarbejderne frit kan bruge til deres daglige transport fra hjemmet til arbejdet og tilbage igen. Denne løsning er uden omkostninger for organisationen og dine medarbejdere.

CommuteApp tilbyder endvidere en udvidet løsning, hvor vi kan optimere omkostningerne til  taxier, pulje-, firma- og lejebiler. Dette gøres ved en White Label løsning specifikt tilpasset kundens behov. I samme løsning opsamler vi automatisk data til at rapportere antal grønne kilometer, som der er blevet kørt.

image-j7fb1.webp
mockup-commute-z5fc5.webp

Vi skaber klimavenlige løsninger

Vidste du, at 10 ud af 11 biler kører rundt med kun én person i? Det vil vi gerne ændre på!

En gennemsnitlig europæisk bil kører 2,5 gange om dagen af 25 km pr. tur - næsten alt transport i personbiler foregår altså på korte afstande, og det er disse hverdagsture til/fra arbejde og møder, vi fokuserer på!

Når vi kører sammen, sparer vi miljøet for op til 80% af CO2-udslippet. CommuteApp gør det nemt, hurtigt og billigt at komme fra A til B i hverdagen - uanset om du kører til møde eller konference, eller vil dele en taxi med en kollega fra lufthavnen.

Hvorfor vælge CommuteApp?

CommuteApp er gratis til brug for den daglige pendling. Virksomhedens medarbejdere, by eller lokalsamfundet kan derfor uden omkostninger bruge CommuteApp til deres daglige transport.

Derudover optjenes CO2-Coin hver gang man bruger app'en. Disse CO2-Coins kan bruges til at opnå rabatter hos vores CO2-Coin Partnere.


Virksomheden kan også tilpasse deres egen White Label løsning helt efter organisationens behov - og kun for deres medarbejdere.

Vi har udviklet CommuteApp, fordi vi tror på, at både brugere og klimaet vinder, når vi gør biltransport billigere, hurtigere og mere socialt.

Problemet i større organisationer er ofte, at medarbejderne mangler overblik over, hvem der egentlig kører, og hvornår de gør det - specielt på tværs af afdelinger og funktioner. Dette løser vi ved at lave lukkede løsninger for vores kunder, der giver medarbejderne det nødvendige overblik; hurtigt, intuitivt og effektivt.

Vi optimerer både brugen af egne biler, firma- og puljebiler, men også taxier og lejebiler. Med CommuteApp opdateres ledige sæder i realtid, og man kan nemt invitere kollegaer til at tage med.

naturecommute-r5516.webp

Reducer organisationens CO2-udslip

Danmarks samlede CO2-udslip skal reduceres med mindst 70% i 2030. Desværre kommer der flere og flere biler på vejene, og i dag er der 2,6 mio. biler i Danmark. Virksomhederne står med et stort samfundsansvar for den grønne omstilling. Dermed er der også en risiko for øget national og international lovgivning. I 2019 var den marginale eksterne omkostning for en kørt km 0,40 kr., og trængsel kostede samfundet 30 mia. kr. i tabt arbejdsfortjeneste.

Med Commute kan I være på forkant med potentiel lovgivning, ved at begynde med at reducere CO2-aftrykket allerede i dag.

Vi kan tilbyde organisationen sin egen app kun med adgang for egne medarbejdere. App'en opsamler CO2-besparelsen, som opdateres live på virksomhedens hjemmeside/intranet og offentliggøres i CSR-rapporten. Dette giver også mulighed for at lave CO2-bonusbudgetter for hele virksomheden eller ned på afdelingsniveau.

Kom i gang med jeres egen appløsning

bottom of page