top of page

We are born Global, but we act Local

Hos Commute er det vigtigt for os at levere suveræn service og brugervenlige funktionaliteter, uanset hvor i verden vores brugere er.

 

Vi arbejder sammen med en række internationale partnere for at kunne levere brugeroplevelser som er integrerede og dynamiske, afhængige af det land som vi opererer i. Vi tror på, at den fornødne kulturelle og lokale ekspertise, som er nødvendigt for succes, findes bedst i værtslandet.

Sammen med Ride with Commute, kan vi levere samkørsel i Nigeria, med fokus på sikkerhed og bekvemmelighed, i en kvalitet og i et serviceniveau, der sikrer at brugerne får den service, de fortjener. Vi har også integreret vores Coin-Shop i Nigeria, så vores brugere også i Nigeria kan bruge deres optjente CO2-Coins i lokale butikker.

ridewithCommuteLogo1.2-1-p6d79.png
MOKA.webp

I samarbejde med ENL, en af Mauritius' største virksomheder, og Moka Smart City, der er ved at bygge en førende smart og bæredygtig by, leverer vi vores fulde Commute app på Mauritius og faciliterer dagligt adskillige grønne kilometre. Vi har integreret vores Coin-Shop på Mauritius, så vores brugere kan udnytte deres CO2-Coins i hele landet.

Ved at være CO2-Coin Partner, kan man gøre brug af Commutes platform, til både at kunne markedsføre sin butik samt styrke den grønne omstilling i sit lokalområde.

Når Commutes brugere bruger deres CO2-Coins i butikken, logger vi automatisk hvor mange grønne kilometre, som der er blevet omsat i butikken. Jo flere transaktioner, jo større positiv indvirkning har butikken hjulpet med at skabe på klimaet.

Vi integrerer vores Coin-Shop og vores CO2-Coin Partner system ved alle vores internationale partnere, så vi sammen kan facilitere grøn transport over hele verden.

CO2-coin logo trns.png

CommuteApps Partnere

bottom of page