We are born Global, we act Local

Hos Commute er det vigtigt for os at levere suveræn service og funktionalitet, ligemeget hvor vores brugere er i verden.

 

Vi arbejder sammen med en række internationale partnere for at kunne levere brugeroplevelser som er integrerede og dynamiske afhængig af det land som vi opererer i. Vi tror på at den fornødne kulturelle ekspertise som er nødvendigt for succes, findes bedst i værtslandet.

Sammen med Ride with Commute, kan vi levere samkørsel i Nigeria, med fokus på sikkerhed og bekvemmelighed, i en kvalitet og i et service niveau der sikrer ikke kun integrationen i Nigeria, men at brugerne får den service de fortjener. Vi har også integreret vores Coin-Shop i Nigeria, så vores brugere også i Nigeria kan bruge deres optjente CO2-Coins i lokale butikker.

ridewithCommuteLogo1.2-1-p6d79.png
MOKA.webp

I samarbejde med Moka Smart City leverer vi vores fulde Commute app funktionalitet på Mauritius, og skaber dagligt adskillige grønne kilometre. Vi har integreret vores Coin-Shop på Mauritius, så vores brugere kan udnytte deres CO2-Coins i hele Moka Smart City.

Ved at være CO2-Coin Partner kan man gøre brug af Commutes platform, til at kunne markedsføre sin butik som værende grøn.

Når Commutes brugere bruger deres CO2-Coins i butikken, logger vi automatisk hvor mange Grønne Kilometer som der er blevet omsat i butikken. Jo flere transaktioner, jo større positivt indvirkning har butikken hjulpet med at skabe på klimaet.

Vi integrerer vores Coin-Shop og vores CO2-Coin Partner system ved alle vores internationale partnere, så vi sammen kan skabe Grønne Kilometer i lokalområdet.

CO2-coin logo trns.png

CommuteApps Partnere