We motivate people to move green

Rejs og bevæg dig grønt med Commute

Planatea lvl 1 trns.png
Commute Mockup 1.png
planatea neutral trns.png
Commute Mockup 2.png

Hvad er Commute?

Commute er en revolutionerende adfærds og transport tracking app, der motiverer brugere til at vælge grønne transportformer.

Når du har Commute installeret, så kan app'en selv finde ud af at se din transport, og giver dig CO2-Coins baseret på hvilken grøn transportform du vælger.

Hvordan virker det?

Med Commute kan du se et overview over din samlede grønne transport, om det er via cykel, bus, tog, el-bil eller andet. Derudover kan du også bruge vores indbyggede samkørselstjeneste, hvis du mangler, eller gerne vil give, et gratis lift.

Når du vælger grønne transportformer, så anerkender og belønner vi grøn adfærd med CO2-Coins, som kan bruges i vores Coin-Shop.

Hjemmeside Slideshow 1.png

Hvad er Coin-shoppen og CO2-Coins?

Vi samarbejder med en række virksomheder, som tilbyder rabatter og tilbud via vores Coin-Shop. Du kan indløse dine optjente CO2-Coins i Coin-Shoppen, for at få adgang til unikke tilbud og rabatter hos vores partnere.

Læs mere om hvad det betyder at være CO2-Coin Partner og hvad vi kan tilbyde, eller registrer dig som partner med det samme.

Grøn Transport for klimaet

I Commute vil vi rigtig gerne være med til at hjælpe alle til at være en del af den grønne omstilling. Derfor har vi bygget Commute til at være den bedste samkørsels- og grøn transportadfærds app på markedet.

Ved at reducere mængden af biler på vejene, så sparer vi klimaet for en enorm CO2 belastning. Ved at vælge cyklen, bussen, toget eller noget helt andet, så gør vi alle en lille forskel som har stor effekt i sidste ende.

Fun Cycle
hotel taxi.webp

Commute for Hotel & Erhverv

I Commute tager vi grøn adfærd meget seriøst, og ser muligheder ikke bare for private, men også for store organisationer og hoteller.

Hos CommuteApp går økonomiske besparelser nemlig hånd i hånd med bæredygtighed. Vi tilbyder virksomheder en gratis pendler app, som medarbejderne frit kan bruge til deres daglige transport fra hjemmet og til arbejdet.

For Hoteller leverer vi en brugergrænseflade der gør det nemt og sikkert at arrangere booking af Taxa services, med øje for brugervenlighed, service og kvalitet.

Læs mere om vores løsninger her

Commutes Internationale Brugere